Agrariërs

Agrarische dienstverlening
Accountancy voor de agrarische wereld is een vak apart. Castelijns & Swaans heeft agrarisch specialisten in haar team, die de agrarische wet- en (mest)regelgeving nauwlettend volgen. De agrarische regelgeving is complex en steeds in beweging. Als geen ander weten onze specialisten voor welke uitdagingen u staat. Zij denken graag met u mee hoe u uw resultaten kunt verbeteren, verantwoord kunt investeren en optimaal gebruikmaakt van subsidies en fiscale mogelijkheden. Onze agrarische relaties waarderen daarnaast onze aanwezigheid in De Kempen, het directe persoonlijke contact en de no-nonsense aanpak. Die aanpak maakt bovendien dat wij onze expertise kunnen combineren met een interessante prijsstelling.

Boekhouden en vergelijken met AgroVision
Voor veel agrariërs is het bijhouden van de administratie niet de meest favoriete taak. Castelijns & Swaans ontzorgt u hier graag in, met welk boekhoudpakket u ook werkt. Speciaal voor onze agrarische relaties ondersteunen wij het agrarische boekhoudpakket Mifas van AgroVision. Dit geeft onder meer de mogelijkheid bedrijfsvergelijkingen aan te bieden. Daarmee krijgt u nog meer inzicht in uw opbrengsten, kosten en investeringscapaciteit. Zodat u beter beslissingen kunt nemen. Mifas Online biedt meer voordelen zoals ‘Scan & Herken’ waarmee u uw facturen nog sneller digitaal verwerkt. Geeft u de voorkeur aan een papieren boekhouding? Geen probleem, ook daarmee kunt u bij ons terecht.

U bent natuurlijk van harte welkom

Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag over uw belastingen, boekhouding, salarisadministratie of bijvoorbeeld een investering voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!