Salarisadministratie Veldhoven

Laat ons uw salarisadministratie verzorgen in Veldhoven
Als u uw salarisadministratie in Veldhoven wilt laten verzorgen, neem dan contact op met Castelijns & Swaans. Wij zijn al sinds 1984 actief als salarisadministratiekantoor voor Veldhoven en omstreken. Elk bedrijf, maar ook elke stichting of vereniging waar mensen in dienst zijn, is bij wet verplicht om een goede salarisadministratie te voeren. Hier komt een groot aantal wetten en regels bij om de hoek kijken. Wij hebben meerdere administrateurs in dienst die speciaal zijn opgeleid om uw salarisadministratie perfect te verwerken. Dat niet alleen, onze mensen kunnen u ook adviseren op het gebied van zaken die hieraan gerelateerd zijn, zoals arbeids- en sociaal recht. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Salarisadministratie Veldhoven
Bij Castelijns & Swaans bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor waar een ervaren en servicegericht team met plezier voor u klaar staat. Doordat wij u administratieve taken uit handen nemen houdt u extra tijd over om u bezig te houden met dat wat u plezier geeft: ondernemen. Elke administratie waar wij mee aan de slag gaan wordt door ons vakkundig bijgehouden. Wij zorgen dat u overzicht en inzicht hebt in uw cijfers. U heeft bij ons de optie om naast de salarisadministratie ook andere delen van uw administratie te laten verzorgen. U kunt daarbij onder andere denken aan een dagelijkse administratie voor de aangifte omzetbelasting.

Salarisadministratiekantoor voor Veldhoven en omstreken
Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over onze mogelijkheden. Wij hebben een brede expertise en dat biedt voordelen. Bovendien hebben wij kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening hoog in ons vaandel staan. Onze medewerkers zijn betrokken bij uw bedrijf en u krijgt bij ons een vast aanspreekpunt. Wij houden van korte lijnen en onze no-nonsense mentaliteit zorgt voor scherpe tarieven. Naast salarisadministratie voor uw bedrijf in Veldhoven kunt u ook bij ons terecht voor een aantal andere zaken. Castelijns & Swaans geeft bedrijfsadvies, fiscaal advies en accountancy behoort tot onze specialisaties. Wij maken graag kennis met uw bedrijf om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

U bent natuurlijk van harte welkom

Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag over uw belastingen, boekhouding, salarisadministratie of bijvoorbeeld een investering voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!