Accountant Eersel

Een betrouwbare accountant voor Eersel en omstreken
Bent u op zoek naar een ervaren accountantsbureau met de Kempische mentaliteit van professioneel en hard werken in een gemoedelijke sfeer? Dan bent u bij Castelijns & Swaans accountants en adviseurs uit Eersel aan het goede adres. Onze medewerkers werken in uw regio en weten daarom als geen ander wat er allemaal speelt in Eersel, Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre. Met ruim twintig medewerkers bieden wij u een breed pakket aan diensten op het gebied van accountancy en diverse expertises. Toch zijn we zeker niet te groot om ook kleinere ondernemers bij te staan. We streven altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Een accountantskantoor voor Eersel en omgeving
Het team van Castelijns & Swaans is inzetbaar op alle gebieden die u van een accountantskantoor in Eersel mag verwachten. U kunt daarbij denken aan fiscaal advies, bedrijfsadvies, administratieve dienstverlening en accountancy. Het maakt daarbij niet uit of u een ondernemer bent die al wat jaartjes meedraait, of bijvoorbeeld een startend ondernemer. Onze ervaren, deskundige medewerkers helpen u graag met een goede start voor uw bedrijf. Of u nu gevestigd bent in Eersel, Duizel, Knegsel, Steensel, Vessem of Wintelre. U kunt ook bij ons terecht voor advies op het gebied van belastingen, financiering, bedrijfsovername en bedrijfopvolging.

Wilt u overstappen naar een accountant in Eersel?
Bij Castelijns & Swaans betaalt u nooit teveel voor onze diensten. Samen met u leggen we al onze afspraken vooraf schriftelijk vast, zodat er achteraf geen onaangename verrassingen ontstaan. We kijken wat het beste past bij uw organisatie en kunnen alle gangbare financiële administraties importeren. Bent u al klant van een ander accountantsbureau? Een overstap is geen enkel probleem. Wij investeren graag in een nieuwe relatie, ook als uw huidige accountantskantoor besluit om niet mee te werken aan een overstap. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar!

U bent natuurlijk van harte welkom

Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag over uw belastingen, boekhouding, salarisadministratie of bijvoorbeeld een investering voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!