Startende ondernemers

Eigen onderneming beginnen
Overweegt u de stap om een eigen zaak te beginnen? Leuk! En wellicht ook spannend. Bij het starten van een onderneming komt er veel op uw pad. U moet allerlei beslissingen nemen, die vaak niets met uw vakgebied te maken hebben. Dan is het fijn om u goed voor te bereiden en samen te werken met specialisten, die meer kennis en ervaring hebben op dat gebied.

Ondersteuning voor startende ondernemers
De accountants van Castelijns & Swaans vertellen u in een vrijblijvend gesprek met plezier wat er allemaal komt kijken bij het starten van een onderneming en waarmee wij u kunnen helpen. Meestal begint uw avontuur als ondernemer met een gedegen ondernemingsplan.

Zeker wanneer u een financiering nodig heeft van de bank. Daarnaast moet u veel praktische zaken regelen en een goede basis neerzetten. Denk aan het kiezen van een rechtsvorm, verzekeringen en het opzetten van een goede administratie. Een goed begin is immers het halve werk!

Gratis kennismakingsgesprek
Aarzel niet om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Maak gebruik van onze ervaring voor een soepele, vlotte start van uw onderneming. De koffie staat klaar en het eerste gesprek is altijd kosteloos. Wij zijn benieuwd naar uw plannen en helpen u graag op weg!

U bent natuurlijk van harte welkom

Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag over uw belastingen, boekhouding, salarisadministratie of bijvoorbeeld een investering voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!