Accountancy

Accountancy is meer dan cijfers
Een accountant is een vertrouwenspersoon, goed met cijfers en uitstekend op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving op het gebied van jaarrekeningen en belastingen. Hij of zij stelt de jaarrekening op, controleert de cijfers en beantwoordt uw financiële vragen, maar van uw accountant bij Castelijns & Swaans mag u meer verwachten. Uw persoonlijk adviseur verdiept zich écht in uw bedrijf en kijkt graag met u mee om samen de meest gunstige toekomstmogelijkheden voor uw bedrijf te ontdekken. Daarbij gaan wij altijd uit van de cijfers, met respect voor uw wensen. Uw plannen toetsen we met een kritische en professionele blik. Zodat ons advies werkelijk bijdraagt aan de ontwikkeling van uw bedrijf en de realisatie van uw doelen.

Een duidelijke jaarrekening die u begrijpt
Een jaarrekening heeft u nodig voor de Belastingdienst en de bank, maar vooral voor uzelf. De jaarrekening geeft inzicht in het vermogen en de resultaten van uw onderneming en bepaalt hoeveel belasting u moet afdragen. Bij Castelijns & Swaans beperken wij ons niet tot het samenstellen van de jaarrekening. De dikte van een rapport bepaalt voor ons niet de kracht. Wij vinden het vooral belangrijk dat u de jaarrekening begrijpt. Daarom spreken wij de jaarrekening altijd met u door gericht op uw strategie en doelstellingen. Wij benoemen eventuele risico’s en maken waar gewenst diepere analyses of meerjarenscenario’s. Zo ziet u snel waar u moet bijsturen om uw doelstellingen te realiseren.

U bent natuurlijk van harte welkom

Wij denken graag met u mee!

Heeft u een vraag over uw belastingen, boekhouding, salarisadministratie of bijvoorbeeld een investering voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!